Hírek
2021.02.16 12:36
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


BOLDOG párkapcsolat csomag

BOLDOG párkapcsolat csomag
10 790 Ft

A boldog élet nem csak mese, hanem egy olyan lehetőség, ami mindenki számára elérhető!

Miért érdemes ezt a csomagot megvenni?

* A két könyv világhírű szerzője útmutatását követve garantáltan javulni fog a párkapcsolata, főleg, ha a párja és társ a változásban.

* Továbbá a meditáció segítségével meg fogsz tanulni relaxálni, így nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel, így jobban tudsz összpontosítani a párkapcsolati dolgaidra.

* És a hab a tortán, hogy én is segítek Önnek egy óra online Boldogság terápiával.  

Csomag tartalma:

1. A jól működő házasság 7 alapelve - a szerző John M. Gottman a világ egyik legismertebb pszichológusa és a párkapcsolatok szakértője az Egyesült Államokban. Konkrét gyakorlatokkal segítségedre lesz megtalálni a megoldást az adott élethelyzetedre..

2. Egymásra hangolva - Öt szeretetnyelv a házasságban/Az életre szóló szeretet titka - Gary Chapman. Amíg szerelmesek vagyunk és rajongunk a másikért, fél szavakból értjük a másikat, megbocsátjuk a hibáit és közös terveket szövögetünk. De miért olyan nehéz mindez később? Mindenkiben van egy szeretet tartálya, ami, ha tele van, elégedett, ha viszont csak félig telt vagy üres, kedvetlenné válunk és nehezen tudunk szeretetet adni a párunknak és másoknak. Ezt a tartályt azonban nem töltheti fel akárki, és főleg nem akármivel, csak az a személy, aki „beszéli a szeretetnyelvünket”.

3. Változás - CD és kiskönyv - megtanulsz meditálni és így nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel, jobban tudsz összpontosítani a párkapcsolati dolgaidra.

+1 AJÁNDÉK: 1 óra online BOLDOGSÁG (10.000 Ft) vagy Párkapcsolati coaching (15.000 Ft) - én is a segítségedre leszek (Csáki Krisztina Life coach - Életmód tanácsadó) a megoldandó feladatodban.

Készeleten van de CSAK 1 csomag!

Szállítási költség:

 • 980 Ft FOXPOST csomagautomatába (12.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes),
 • 1.690 Ft házhozszállítás ( 15.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes) .

Élsz a lehetőséggel?

Kezedbe veszed a sorsod?

Vagy inkább maradjon minden olyan, mint tegnap volt…?

Mi a válasz?

 

 • 1. A jól működő házasság 7 alapelve

  John M. Gottman a világ egyik legismertebb pszichológusa és a párkapcsolatok területének vezető szakértője az Egyesült Államokban. Több évtizede végez utánkövetéses kutatásokat párok százainak bevonásával, aminek köszönhetően ma már elegendő 15 percig figyelnie egy pár kommunikációját, és 91%-os pontossággal meg tudja mondani, hogy kapcsolatuk tartós és elégedett lesz-e, vagy pedig elválnak egymástól. Ez a magas találati arány nem Gottman intuícióján alapszik, hanem azon a roppant mennyiségű adaton, amelyet a szakember az elmúlt évtizedek során gyűjtött és elemzett. 


  Gottman azonban nem azt tartja a legfontosabb tudományos eredményének, hogy nagy biztonsággal be tudja jósolni a válást, hanem hogy hét alapelven nyugvó módszere segítségével a párok jelentős részénél meg is tudja előzni azt. Kutatásainak köszönhetően ugyanis ma már nemcsak azzal vagyunk tisztában, hogy mitől megy tönkre egy párkapcsolat, de azzal is, hogy mitől működik jól, és hogyan tehető jobbá, erősebbé.

   

  E könyv első kiadása 17 évvel ezelőtt jelent meg, és azóta több mint egymillió példány kelt el belőle világszerte – alapmű lett a párok és segítő szakemberek körében egyaránt. A könyvben ismertetett stratégia ugyanis

  • jelentősen javítja,
  • elmélyíti,
  • védi a párkapcsolatot – és
  • szükség esetén akár képes megmenteni is azt, ha veszélybe kerül. 

  Gottman műve ráadásul azokat is meggyőzi, akik általában szkeptikusak a hasonló témájú könyvekkel szemben, ugyanis nem puszta elképzeléseket és véleményeket ismertet, hanem a világ legdrágább és leginnovatívabb kutatássorozata által felderített és igazolt tényeket. 

  A könyv átdolgozott kiadásába belekerültek az időközben végzett újabb kutatások eredményei, valamint friss tesztek és feladatok, melyek segítenek

  • felmérni az adott házasság jelenlegi állapotát, illetve
  • fejleszteni a párkapcsolati elégedettség szempontjából legfontosabb készségeket. 

  A kötetben ismertetett stratégia a kapcsolatok minden szakaszában alkalmazható:

  • elköteleződés előtt, hogy meggyőződjünk arról, jó döntést készülünk-e hozni;
  • harmonikus, boldog időszakban, amikor a legjobb eséllyel erősíthetjük meg a szövetségünket, hogy elkerüljünk számos későbbi problémát;
  • kisebb-nagyobb gondok felbukkanása esetén, hogy javítsunk a kapcsolatunkon; és
  • rendkívül nehéz élethelyzetekben is, amikor már a házasság fennmaradása forog kockán.

   Akárhol tartunk is éppen, ha a legtöbbet szeretnénk kihozni a társunkkal közös életünkből, nagy haszonnal forgathatjuk ezt a könyvet. 

  ........................................................

   

   2. Egymásra hangolva - Öt szeretetnyelv a házasságban. Az életre szóló szeretet titka - Gary Chapman

  Ez a könyv Amerika- és Európa-szerte nagy sikert aratott. Feltétlenül nyereséges számunkra, hogy magyarul is olvashatóvá vált. Szerzője - Gary Chapman - a kommunikáció-pszichológia eredményeire alapozva újabb fontos felfedezést tesz a szeretetközlés többféle csatornán át történhet, de mindenki csak azt az adást képes fogni, amelyre neveltetés közben, közvetlen környezete és személyes hajlamai hatására ráhangolódott. 

  Ezért gyakran megtörténik, hogy a szeretett személy a szerelmi lángolás abbahagyása után nem érzi, nem fogja fel, hogy társa szereti őt. 

  Sok házastársi kapcsolat szenved kárt emiatt. Pedig a megoldás egyszerű: fel kell ismernünk és meg kell tanulnunk társunk "szeretet-nyelvét". 

  Gary Chapman, amerikai pszichológus nevét az általa alkotott „szeretetnyelvek” fogalma tette világhírűvé. Legismertebb könyve, melynek témája a szeretet kommunikációja a házasságban, most megújult, bővített kiadásban jelenik meg, kreatív ötlettárral, önfelmérő teszttel. 

  Chapman család- és párterapeutaként szerzett sokévtizedes tapasztalata alapján arra a felismerésre jutott, hogy a szeretetet ugyanúgy tanuljuk, mint az anyanyelvünket, és a szeretetközlés alapvetően ötféle kommunikációs csatornán keresztül történik. Aki nem riad vissza egy kis nyelvtanulástól, könnyen ráhangolódhat társa, családtagjai, barátai szeretetnyelvére.

  Vélemény a könyvről

  „A szeretetvágy mélyen a természetünkben gyökerezik. Emberlétünk legmélyén él a vágy a meghitt és szeretetteljes kapcsolat iránt. A könyvben kifejtett egyszerű, ám alapvető meglátások segítenek a házaspároknak abban, hogy felismerjék és betöltsék egymás érzelmi szükségleteit, és olyan pozitív érzelmi klímát teremtsenek a kapcsolatukban, amely átsegíti őket a hétköznapok súrlódásain.” 

  “A férjemmel együtt kezdtük el olvasni a könyvet, mivel az életünknek egy olyan szakaszába léptünk, ahol már elkél a segítség és nyitottak voltunk és vagyunk is mindenre, ami segíthet Nekünk az egymás felé vezető úton. A könyv tükröt állított elénk, amely szembesített bennünket a hibáinkkal és felhívta a figyelmünket arra, hogy milyen pici dolgokon múlhat a boldogság, és az, hogy az életünk kiegyensúlyozott legyen.” – Részlet a szilvamagolvas.blogspot.hu-ról 

  Olvass bele a könyvbe: itt!

  ........................................................................

  3. Változás - CD és kiskönyv

  A csomag tartalma egy kiskönyv és egy CD.

  A CD-n 5 meditáció található.

  A könyvben információt talál a múlt elengedéséről, az önkorlátozó hitekről és a jelenlétről.

  A CD-n 5 meditáció található:

  1. Rövid reggeli meditáció (írta: dr. Domján László) 
  2. Amúlt elengedése (írta: Ole Iversen) 
  3. Önkorlátozó hiteid megváltoztatása (írta: dr. George DeSau) 
  4. Jelenlét-meditáció (írta: dr. Domján László) 
  5. Rövid esti meditáció (írta: dr. Domján László)

  ...........................................................................

  +1 AJÁNDÉK: 1 óra online BOLDOGSÁG (10.000 Ft) vagy PÁRKAPCSOLATI coaching (15.000 Ft)

  Az ajándék felhasználható rendeléstől 30 napig

  Mit kell tudni a Boldogság coachingról és miben segíthet Neked? Részletekért kattintson ide!

  Mit kell tudni a Párkapcsolati coachingról és miben segíthet Neked? Részletekért kattintson ide!

  A tanácsom mindösszesen három rövid szó: MERJ! NEVESS! SZERESS!

   

Webáruház készítés