Hírek
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Halhatatlan szerelem

Halhatatlan szerelem
3 890 Ft

Kiadó: Rivaldafény

Oldalszám: 328 oldal

Szerző: Müller Péter

Szállítás: 3-5 munkanap

Akár ingyenes szállítással:Részletek

Olvass bele a könyvbe: itt!

 • Ez a könyv egy nő önmagára ébredéséről szól. Barátom volt és lelki társam. Együtt kerestük sorsunk és lelkünk titkait. 

   

  Ezekről a titkainkról mostanáig nem beszélhettem. Most végre elmondhatom. Elmesélem életét, közös szellemi élményeinket, és fölvillantom előző életének gyönyörűséges kudarcát is. 
  Létünk nem a születéssel kezdődik, és nem a halállal ér véget. Minden lélek történetének van egy főmotívuma, mely átível több földi életen. Egy téma, ami csakis az övé. és ki kell bontania. 


  A tiédnek is van, csak meg kell hallanod, mi az. Az övét úgy hívták: halhatatlan szerelem. 


  Sokan ismerték őt. Amíg a földön élt, színésznő volt, a neve: Tolnay Klári. 
  Összes előző művem gondolatainak összegzése ez a könyv. Más lelkébe való mélyebb belepillantás, egyben önmagam és az igazság felfedezése is.
  Hálás vagyok látható és láthatatlan segítőimnek, hogy megírhattam.

   

  Részlet a könyvből:

  "Ha nem szeretlek, sohasem látom meg, ki vagy Te! „Szívvel látni” nem azt jelenti, hogy nem látom a hibáidat, esendőségeidet, néha még a legtaszítóbb, legmegvetendőbb tulajdonságaidat is. Nem azt, hogy nem látom meg a „gonoszságodat”, amitől, mint minden ember, te sem tudtál vagy nem akartál megszabadulni – hanem azt, hogy mindezeknél följebb is nézek benned, és tudom, hogy több vagy, mint a démonaid! Nemcsak ravasz vagy, hanem igaz is. Nemcsak nagyravágyó, hanem az is, aki emiatt szerencsétlen lesz. Nemcsak gyenge, de nagy ritkán bámulatosan erős is. A gyilkosban ott van a rémült áldozat, s lelke legmélyén a jobbá válás kényszere. A hiú sikerhajhászban a boldogtalanság és az elkerülhetetlen kudarc. És ott van mindenkiben a megtisztulás lehetősége. Még a megállíthatatlanul zuhanó emberben sem csak azt látom, hogy a poklok fenekén köt majd ki, hanem azt is, hogy kimászik majd onnan valahogy. Ha azt mondjuk, „reálisan” látunk valakit, illúziók nélkül, az azt jelenti, hogy nem szeretjük. „Reálisan” a szeretet nem egyéb, mint illúzió. Lehet úgy is mondani, hogy „szép illúzió”, lehet úgy is, hogy „hülyítjük magunkat” – de ennek a mai világszemléletnek, akárhogy fejezed ki magad, az a lényege, hogy a szeretet irreális állapot.

   

  Ezzel szemben, ha csak egyszer is sikerült már a „szív szemével”
  látnod, azt tapasztaltad, hogy bár ez Egyetlen Szem, mégis kettősen lát – egyszerre látja a hitványt és a magasztost, a benned lakó istenit és gyarló emberit. Látja nemcsak azt, hogy ki vagy, hanem azt is, hogy ki leszel. Vagy még inkább, hogy kivé kellene lenned…."

  ------------------------------------------------------------------------------------

   A KÖNYV, MINT AJÁNDÉK:


  A könyvet olvasva garantáltan eszedbe fog jutni legalább egy ember, akit szívesen megajándékoznál vele, így karácsonyi ajándéknak is kiváló, és ha 10.000 Ft felett rendelsz Pick Pack pontra INGYENES a kiszállítás!

Webáruház készítés