Új jelszó kérése
Hírlevél
Legnézettebb Termékek
Termékajánló
Partnereink
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Termék részletek


DEPRESSZIÓ - A pozitív lehetőségek tárháza ***

DEPRESSZIÓ - A pozitív lehetőségek tárháza ***

Termék ára
3 990 Ft3990
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről

Szerző: Ruediger Dahlke

Kiszállítás: 3-5 munkanap

Oldal: 420

Akár ingyenes szállítással:Részletek

A depresszióról olvasni nem feltétlenül elkeserítő és megterhelő feladat, sőt... Dahlke mint mindig, most is úttörő megközelítést alkalmaz: kiváló útmutatója által értelmet és lehetőségeket fedezünk fel ebben a betegségben.

A termék tulajdonságai
A depresszióról olvasni nem feltétlenül elkeserítő
és megterhelő feladat, sőt...

Átfogó, a depresszió témájának minden részletére kiterjedő könyvet tart most a kezében. Dahlke mint mindig, most is úttörő megközelítést alkalmaz: kiváló útmutatója által értelmet és lehetőségeket fedezünk fel ebben a betegségben, megtanulunk együtt élni vele, megoldani az általa jelzett feladatokat, és túllépni rajta. Megismerjük a depresszió történelmét, a háttérben álló kiváltó okokat, megjelenési formáit és a legkülönbözőbb terápiás lehetőségeket. 

A kötet elemzi a depresszió pszichodinamikáját, miközben bőven meríthetünk belőle pozitív gondolatokat és ötleteket. Vezérfonala a következő: a depresszió által valójában gazdagodik a személyiségünk, s miután kigyógyulunk belőle, érettebb, boldogabb és bátrabb, nagyobb önismerettel rendelkező emberré válunk. A könyvben található gyakorlati feladatok is pontosan ebben segítenek. 

Dahlke számtalan írót, költőt, festőt, uralkodót, zeneszerzőt említ, akik depresszióban szenvedtek, mégis – vagy épp ennek köszönhetően – nagyszerű és csodálatos műveket alkottak (pl. Rilke, Dosztojevszkij, Hemingway, II. Lajos, Sissi, van Gogh, Hesse). A híres emberek példája bátorságot adhat, hogy elfogadjuk saját problémánkat.

Szinte minden kérdésre választ kapunk, s miután kiderül, mi jellemzi a depressziósokat, Dahlke bemutatja pozitív tulajdonságaikat, amelyek alapján a társadalom igen értékes tagjai lehetnek, és kiaknázhatják betegségük előnyeit. Végül pedig számtalan foglalkozást, szakmát említ, amelyek megfelelnek és örömöt okoznak ezeknek az embereknek. 

A Depresszió igen alapos munka, amelyet leginkább a Betegség mint szimbólum című könyvhöz lehetne hasonlítani. Mind az irodalom, mind a pszichológia iránt érdeklődők megtalálják benne a számításaikat. Segítségével nem csak a depresszióban szenvedők érthetik meg jobban önmagukat és betegségüket, hanem a környezetükben élők vagy csupán a téma iránt érdeklődők is. 

A depresszió eddig megjelent irodalmát tekintve messze ez a legátfogóbb, leghasználhatóbb, legelőremutatóbb kötet. Dahlke annyira más nézőpontból mutatja be ezt a betegséget, olyan sok pozitívumát ismerteti, és annyi lehetőséget láttat benne, hogy talán még a depressziós embernek is megjön tőle az életkedve: a gyógyulás útjára lép, kitárja lelkét az új ötletek, értékek, remény és a jövő előtt.

Vélemények a termékről
Webáruház készítés