Hírek
2021.02.16 12:36
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Családi csomag - Lelki problémák kezelésere

Családi csomag - Lelki problémák kezelésere
9 690 Ft

Készleten van de CSAK 1 darab!

Szállítási költség: 980 Ft (15.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES) - infó: itt!

 •  

  1, A szeretteinktől való elszakadás és távollét feldolgozása - A láthatatlan fonal 1 - Gyermekünknek

   

  A szeretteinktől való elszakadás és távollét mindannyiunknak nagyon nehéz élmény, de a gyerekek számára különösen ijesztő és fájdalmas. Márpedig az élet bőségesen teremt olyan alkalmakat, amikor ezt a félelmet és fájdalmat meg kell tapasztalniuk, legyen szó a szülők válásáról, valamelyikük külföldi munkavállalásáról, egy barátság megszakadásáról, vagy egy családtag haláláról.

   

   Sőt, van, hogy semmi különös nem történik, a gyermek mégis nagyon szorong a hozzá közelállók elvesztésétől, az egyedül maradástól. Néha annyira, hogy még az elalvástól is fél.

   

  2.A Titoktündér 2 rész - A Titok Klub

   

  A titok klub - erősíti a gyerekek magunkba vetett hitet, továbbá az önbizalom növelést.

  Amennyiben a szülők különköltöztek, továbbá a vagyoni helyzet miatti megkülönböztetés feldolgozása.

  Netán csúfolódásra került sor az óvodában, iskolában megtanítja a gyereknek hogy álljon ki magáért.

   

  3. Lelki béke - Zenés meditációk a lelki békéhez (könyv+CD) - Relax* CD

   

  "A ma leggyakrabban halált okozó betegségek közül az első hat helyezett ugyanis bizonyítottan és szorosan összefügg a stresszel- Így többek közt a szívinfarktus, az agyvérzés és a rák. Igen a rák is. Ugyanis - és hangsúlyozom: tudományosan alátámasztott tényről beszélek- tartós feszültségben élő emberek nem csak fertőzéseket kapnak el könnyebben, hanem daganatos betegségben is nagyobb valószínűséggel betegszenek meg, mint a többiek.  De mit lehet tenni a stressz ellen? A feszültség leghatékonyabb ellenszere a relaxáció. Az ellazulás képessége azonban nem velünk született képesség. Viszont könnyen megtanulható. A legegyszerűbb formája szerintem a következő."

   

  részlet a LELKI BÉKE című könyv írta dr Domján László (orvos, reumatológus, az agykontroll magyarországi meghonosítója) tanácsai olvasható amely a hozzájárul a lelki béke megtalálásához és megtartásához.

   

Webáruház készítés