Hírek
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Napsütötte Toszkána - Romantika

Napsütötte Toszkána - Romantika
3 970 Ft

Oldal: 332

Kiszállítás: 3-5 munkanap

Szerző: Frances Mayes

Akár ingyenes kiszállítással: itt!

 • Új, bővített kiadás

   

  „Házat készülök venni egy másik országban.”

   

  Így kezdi történetét Frances Mayes, aki hirtelen ötlettől vezérelve megvásárol egy üresen álló villát és a hozzá tartozó olajfaligetet a toszkán Cortonában. Életének erről az új fejezetéről számol be ebben a könyvben.

   

  Az írónő átéléssel és humorral számol be a házvásárlásról, a felújítás viszontagságairól, az elvadult birtok rendbehozataláról, és mély szeretettel ír a vidék rejtélyes etruszk múltjáról, a piaci bevásárlásokról, a toszkán konyháról és az elragadó olasz életstílusról, a dolce far nientéről, vagyis az édes semmittevésről. A konyhakert friss fűszernövényei, a karácsonykor tűzön piruló gesztenye és a fenyőmagos pesto szinte átjárják illatukkal a szerző sorait. Frances Mayes egyszerre ejti rabul az olvasó gondolatait és érzékszerveit. És nem csak arra kapunk választ, mikor érdemes szüretelni az olívabogyót, vagy hogy készül a ribollita, a téli toszkán leves, de arra is, hogy mit jelent az otthon, és hogy lehetséges-e az újrakezdés.

   

  A nagy sikerű könyv az elmúlt húsz évben számos kiadást ért meg világszerte.

  Ez a bővített kiadás új fordításban jelenik meg magyarul, és egy új fejezetet is tartalmaz, valamint Frances Mayes utószavát.

Webáruház készítés