Hírek
2021.02.16 12:36
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Angyalok nyelvén

Angyalok nyelvén
3 490 Ft

Készleten van de CSAK 1 db!

Akár ingyenes szállítással:Részletek

Oldal: 336

Szerző: Lorna Byrne

Rövid összefoglaló: Az Angyalok nyelvén egy megrendítő, egyben lelkesítő utazás egy hétköznapi szemmel nem látható világba.

 • Vajon eltűnődünk-e olykor, miféle misztérium bújhat meg mindennapjaink mögött?

  És mit gondolunk a túlvilágról?

   

  Az Angyalok nyelvén egy megrendítő, egyben lelkesítő utazás egy hétköznapi szemmel nem látható világba.

   

  Lorna Byrne-t kicsi kora óta angyalok veszik körül. Gyerekként úgy vélte, ez természetes, és mindenki tud ezekről a nem földi teremtményekről, melyek ott vannak az emberrel. A felnőttek szemében azonban Lorna furcsának tűnt, sőt, retardáltnak vélték.


  Ma már viszont a világ minden tájáról betegek és a legkülönfélébb problémákkal küzdők keresik fel, hogy gyógyulást, megnyugtató szavakat nyerjenek tőle. Különböző vallások tudósai is hozzá fordulnak tanácsért, útmutatásért. Képes lelkekkel és angyalokkal beszélgetni, és ahogy megosztja velünk a spirituális világról való bensőséges ismereteit, a remény és a szeretet üzenetét közvetíti mindannyiunk felé.


  Az Angyalok nyelvén Lorna lenyűgöző élettörténetét meséli el.

   

  Érzékletes leírásaiban megelevenedik a gyermekkor szegényes dublini városrésze, a munkakeresés viszontagságai, és álmai hercege is, akihez feleségül megy, vállalva a tragikus végkifejletet. Lorna története révén különleges betekintést nyerhetünk az angyali segítségbe, melyben részesülünk, mindig, minden pillanatban.

   

  Ahogy ő fogalmaz: Csak kérni kell, ennyi az egész!

Webáruház készítés