Hírek
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Szerencseiskola

Szerencseiskola
2 490 Ft
Szerző: Dr. Richard Wiseman
Kiadó: Agykontroll KFT.
Oldalszám: 224
Kötés: Puhatábla
Méret: 140x195
Kiadvány nyelve: Magyar
Kiadvány eredeti nyelve: Angol
Fordító: Budavári Bernadett
Kiadás éve: 2009
Szállítás: 1-2 munkanap
 • Mi a szerencse? Vajon a sors keze? Vagy olyasmi, amit meg tudunk változtatni? Nos, a szerencse nem holmi misztikus képesség, nem az istenek ajándéka, hanem gondolkodásmód és viselkedés. Ebben az úttörő jelentőségű, tudományos alapokon nyugvó könyvben, dr. Richárd Wiseman - az angliai Herfordshire Egyetem pszichológia tanszékének egyik vezetője - a szerencse jelenségét vizsgálja. Nagyítólencse alá veszi, majd felteszi a kérdést: hogyan viselkednek a balszerencsés és a szerencsés emberek?
  Három évig tartó, 400 résztvevővel végzett kutatása eredményképpen Wiseman levonta a megdöbbentő következtetést: a szerencse tanulható. Mindannyiunk számára elérhető, ha alkalmazzuk a négy alapelvet:
  1. Hozzunk létre véletlen lehetőségeket!
  2. Érezzük magunkat szerencsésnek!
  3. Gondolkodjunk úgy, ahogy a szerencsés emberek!
  4. Ne fogadjuk el a végzetet! Magunk is felmérhetjük, hogy mennyire vagyunk képesek a szerencse befogadására, és a Richárd Wiseman által kidolgozott gyakorlatok segítségével megtanulhatjuk, hogyan válhatunk szerencsésebbé. A Szerencseiskola felnyitja a szemünket, elgondolkodtat, ráadásul szórakoztatóan és olvasmányosan. Fellebbenti a fátylat a szerencsés elme működéséről, és egyszerűen: megváltoztathatja egész életünket.
 • Korosztály
  Fiúknak és lányoknak
  Nemek
  1000 Ft és 3000 Ft között
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés