Hírek
2021.02.16 12:36
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Új Föld - Ráébredni életed céljára - Tolle

Új Föld - Ráébredni életed céljára - Tolle
3 890 Ft

Szerző: Echart Tolle
Jelenleg nem kapható.

Oldal: 296

Akár ingyenes szállítással (foxpost csomagautomatába)!

 

 • A most hatalma című, világsikerré vált könyv megvilágosodott írója ebben az új művében fejti ki legrészletesebben a tanítását.


  Nélkülözhetetlen könyv a spiritualitás iránt érdeklődőknek, az életet igazán mélyen megérteni kívánóknak, és mindazoknak, akik már torkig vannak a kínlódással.

   

  E könyv megírásának nem az a célja, hogy elméd tartalmához új információt vagy hitet adjon, vagy hogy bármiről is megpróbáljon meggyőzni, hanem hogy tudatállapot-váltást idézzen elő, vagyis: fölébredést.

   

  Ebben az értelemben ez a könyv nem 'érdekes'. Az érdekes azt jelenti, hogy távolságot tarthatsz az olvasottaktól, hogy elmédben eljátszhatsz az elvekkel és fogalmakkal, egyetértve vagy egyet nem értve velük.

  Ez a könyv rólad szól.

   

  Vagy megváltoztatja a tudati állapotodat, vagy semmitmondónak találod. Csak azokat képes fölébreszteni, akik készen állnak rá.

   

  Még nem mindenki áll készen, sokan azonban igen, és minden egyes fölébredő személlyel nő a lendület a kollektív tudattalanban, s ezért a változás már könnyebbé válik a többiek számára.

  ....................................................................................................................................

  "- Ez az utolsó könyv - mondta a barátom, amikor elolvasásra kölcsönadta az Angliából frissen hozott művet.

   

  - Hogy érted, hogy "utolsó könyv"? - kérdeztem.

   

  - Több könyvre nincs szükség."

   

  Ez az állítás ugyan természetesen költői túlzás, hiszen nyilván írnak majd még fontos és értékes könyveket, a mű elolvasása után alapvetően mégis egyetértettem vele, mert könyvével Eckhart Tolle a szenvedéstől való végleges megszabadulás kulcsát adja kezünkbe. - dr. Domján László

 • Korosztály
  Fiúknak és lányoknak
  Nemek
  1000 Ft és 3000 Ft között
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés