Új jelszó kérése
Hírlevél
Hírek
Legnézettebb Termékek
Termékajánló
Partnereink
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Termék részletek


Új Föld - Ráébredni életed céljára - Tolle

Új Föld -  Ráébredni életed céljára - Tolle

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
300 g/db
Rövid leírás a termékről

Szerző: Echart Tolle
Kiszállítás: 3-5 munkanap.

Oldal: 296

Akár ingyenes szállítással (pick pack pontra)!

 

A termék tulajdonságai

A most hatalma című, világsikerré vált könyv megvilágosodott írója ebben az új művében fejti ki legrészletesebben a tanítását.


Nélkülözhetetlen könyv a spiritualitás iránt érdeklődőknek, az életet igazán mélyen megérteni kívánóknak, és mindazoknak, akik már torkig vannak a kínlódással.

 

E könyv megírásának nem az a célja, hogy elméd tartalmához új információt vagy hitet adjon, vagy hogy bármiről is megpróbáljon meggyőzni, hanem hogy tudatállapot-váltást idézzen elő, vagyis: fölébredést.

 

Ebben az értelemben ez a könyv nem 'érdekes'. Az érdekes azt jelenti, hogy távolságot tarthatsz az olvasottaktól, hogy elmédben eljátszhatsz az elvekkel és fogalmakkal, egyetértve vagy egyet nem értve velük.

Ez a könyv rólad szól.

 

Vagy megváltoztatja a tudati állapotodat, vagy semmitmondónak találod. Csak azokat képes fölébreszteni, akik készen állnak rá.

 

Még nem mindenki áll készen, sokan azonban igen, és minden egyes fölébredő személlyel nő a lendület a kollektív tudattalanban, s ezért a változás már könnyebbé válik a többiek számára.

....................................................................................................................................

"- Ez az utolsó könyv - mondta a barátom, amikor elolvasásra kölcsönadta az Angliából frissen hozott művet.

 

- Hogy érted, hogy "utolsó könyv"? - kérdeztem.

 

- Több könyvre nincs szükség."

 

Ez az állítás ugyan természetesen költői túlzás, hiszen nyilván írnak majd még fontos és értékes könyveket, a mű elolvasása után alapvetően mégis egyetértettem vele, mert könyvével Eckhart Tolle a szenvedéstől való végleges megszabadulás kulcsát adja kezünkbe. - dr. Domján László

Korosztály
Fiúknak és lányoknak
Nemek
1000 Ft és 3000 Ft között

Vélemények a termékről
Webáruház készítés