Hírek
2021.02.16 12:36
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Lelkünk útja 1, 2, 3 egy csomagban - Egy könyvsorozat a Létünk Titkairól

Lelkünk útja 1, 2, 3 egy csomagban - Egy könyvsorozat a Létünk Titkairól
10 390 Ft

* Szerző: Dr. Michael Newton

* Készleten van!

* Szállítási költség:  1.050 Ft FOXPOST csomagautomatában (12.000 Ft felett ingyenes), házhozszállítás 1.790 Ft (15.000 Ft felett ingyenes).

* Rövid tartalom: Dr. Michael Newton, világhírű pszichológus egyéni hipnózismódszerével hozza felszínre kliensei segítségével a mindannyiunkat évezredek óta foglalkoztató alapkérdésekre választ adó információt. Végre megtudhatjuk, hogy:

 • honnan jövünk,
 • miért vagyunk itt és
 • hová megyünk. 

Bővebb információt találsz a blogon ahol bele is tudsz olvasni a könyvbe: itt

* A csomag tartalma:

      1. Lelkünk útja 1.Létünk titkai

      2. Halál utáni lét - Lelkünk útja 2.Létünk titkai

        3. Lelkünk útja 3.Létünk titkai

Visszajelzések a könyvről:

"Mindenkinek el kellene olvasni!"

"Tetszett a könyvcsomag, főleg, hogy ezzel a témával kapcsolatban már több könyvet is olvastam.       Hiszem is minden szavát. Sokat segitene az embereknek."

 • 1. Lelkünk útja 1.Létünk titkai

  Végre megadatott.

  Végre beleláthatunk létünk legmélyebb, eddig homályba burkolt titkaiba.

  Végre megtudhatjuk, hogy: honnan jövünk, miért vagyunk itt és hová megyünk.

   

  Dr. Michael Newton, világhírű pszichológus - akinek a teljesítménye talán névrokonáéhoz, Isaac Newtonéhoz vagy még inkább Kolumbusz Kristóféhoz mérhető - egyéni hipnózismódszerével hozza felszínre kliensei segítségével a mindannyiunkat évezredek óta foglalkoztató alapkérdésekre választ adó információt.

   

  A kutatásából kikerekedő világkép egyszerre lélegzetelállító és inspiráló.

   

  2. Halál utáni lét - Lelkünk útja 2.Létünk titkai

  A második kötetben 36 hozzánk hasonló ember emlékezik vissza az életeik közötti, ún. köztes létben történtekre. 

  A könyv leginkább azoknak érthető, akik olvasták az első részt. 

  Így ír a szerző sorozatáról: 

  • A Lelkünk útja I. az első zarándokút volt a szellemvilágba, amelyet klienseimmel az örökkévalóság hatalmas folyóján megtettem.
  • A Lelkünk útja II.-nek az a célja, hogy egy második expedícióra vigye az utasokat a folyamon, de immár, kitérő utakkal, a mellékfolyókba is beevezve. Ezen a második, közös kirándulásunkon még többet szeretnék föífedni az út rejtelmeiből, hogy még mélyebb bepillantást nyújthassak a túlvilágba. Ezt a könyvet nem az időrend, hanem a témák és a helyszínek szerint szerkesztettem, emiatt a lélek - spirituális helyszínek közötti, normális - mozgásának időkeretei egymással átfedésbe kerültek, hogy a tapasztalatokat teljes mértékben elemezni lehessen.

   

  3. Lelkünk útja 3.Létünk titkai

  A sorozat harmadik kötete is izgalmas témákkal várja olvasóit:

  • az ítélettől és
  • a büntetéstől való emberi félelem,
  • a vének tanácsa,
  • lélektársak,
  • ismételt találkozások,
  • szabadidős tevékenységek a szellemvilágban, a haladó lélek: előrelépés, a jövőbeli életek vetítőterme, idővonalak és testválasztások és még sok más.

   

  "Klienseim szerint a halálukat követően, rövid időn belül, meg kell jelenniük a tanács előtt, és sokan azt mondják, hogy erre az újraszületésük előtt is sor kerül. A két találkozás közül a jelek szerint az első a nagyobb hatású. Ennek során ugyanis velünk együtt átvizsgálják az éppen leélt életben hozott, legfontosabb döntéseinket. Gondosan értékelik a karmikus utunk fontos elágazási pontjain tanúsított magatartásunkat. Az első megbeszélésen élénken emlékszünk még hibáinkra, különösen ha ártottunk másoknak. Ha visszaindulás előtti, második találkozóra is sor kerül, az már sokkal nyugodtabb légkörben zajlik, és a beszélgetés főleg akörül forog, hogy milyen választási lehetőségekre és elvárásokra számíthatunk a soron következő életünkben."

   

  Egy amerikai olvasó véleménye:

  "Rendkívüli mértékben megnyugtat, fölvidít és ösztönöz a szellemvilág szerkezetéről szóló információ. Most már tudom, hogy a túlvilág valójában a rend és a szeretet helye."

Webáruház készítés