Hírek
2021.02.16 12:36
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Megszólal a csend - könyv - Tolle

Megszólal a csend - könyv - Tolle
2 990 Ft

Szerző: Eckhart Tolle
Szállítás: 3-5 munkanap

Akár ingyenes kiszállítással: itt!

 

 • A világhírû, megvilágosodott szerzõ szavaiból hihetetlenül mély nyugalom árad. A sorok olvasása, furcsa módon, már önmagában is megváltozott tudatállapotba juttató hatású. Tartalmuk pedig hozzásegít az élet igazán mély megértéséhez.

   

  Eckhart Tolle sokak szerint a ma élő legnagyobb spirituális tanító. Pokoli érzelmi kínlódásai miatt 29 éves korában - a világhírű Cambridge-i Egyetem kutató tudósaként - már azon gondolkozott, hogy véget vet életének, mert nem bírta tovább a szenvedést, amikor hirtelen megvilágosodott.

   

  Azóta teljesen más szemüvegen keresztül látja a világot, s szinte tapinthatóan sugárzik belőle a lelki béke. Egyszerű, közérthető tanítása végtelenül tisztán szól, így érthető, hogy szavaival világszerte már eddig is milliók lelkét érintette meg.

   

  Jó hírt mond: van kiút a szenvedésből, s az könnyebb, mint gondolnánk. Bár nem tartozik egyik valláshoz vagy egyházhoz sem, tanítása - bizonyos szempontból - mégis a világvallások egyfajta újkori szintézise.

  ..................................................................................................................................

  Készült egy CD is, amelyen Eckhart Tolle tanításainak a lényege, a Megszólal a csend című könyvének első fejezete található, Domján László hangján.A szünetekkel tarkított felolvasást zene kíséri, ami még mélyebbé teszi a meditatív élményt, amit Tolle szavai kínálnak. Bővebb infó itt!

Webáruház készítés