Hírek
2021.02.16 12:36
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Tolle-csokor (1 hangoskönyv + 2 CD) - csomagban olcsóbb

Tolle-csokor (1 hangoskönyv + 2 CD) - csomagban olcsóbb
13 490 Ft

Szerző: Eckhart Tolle
Szállítás:3-5 munkanap

Akár ingyenes kiszállítással: itt!

Ez a csomag tartalmazza:

 1. A most hatalma hangoskönyv
 2. A világ csak belülrõl változhat meg mp3 CD-t és a
 3. Megszólal a csend CD-t tartalmazza, együtt kedvezményes áron.

 

 • 1. A most hatalma hangoskönyv

  A most hatalmát, amit 2008-ra 33 nyelvre fordítottak le, és azóta arab nyelvre is. A média néhány kritikája ellenére 2000. augusztusára a könyv felkerült a New York Times Best Seller listájára „Kemény kötésű Ajánlat” kategóriáját. 

  A szerzõ sokak szerint a ma élõ legnagyobb spirituális tanító. A Cambridge-i Egyetem fiatal kutatójaként világosodott meg, lelki szenvedése talán legmélyebb pontján, s azóta teljesen más szemüvegen át látja az életet.

   

  A megvilágosodást a magam számára így definiáltam: tudni és érezni azt, amit a legtöbb ember csak a halála után tud és érez. Ebben a - szerintem szinte fölbecsülhetetlen értékű - könyvben egy olyan ember mondja el, hogy


  - mi a megvilágosodás,
  - hogyan lehet azt elérni, és
  - miként lehet ezt az állapotot fenntartani,
  aki átélte és folyamatosan át is éli azt.

   

  Echart Tolle sokak szerint a ma élő legjelentősebb spirituális tanító.


  Dr. Domján László rövid véleményem a könyvről: kulcs.


  Jó ajtónyitást! 

   

  Dr. Domján László ajánlata szerint a könyv felbecsülhetetlen értékű alkotás a megvilágosodás eléréséről és annak megtartásáról, melyet általában csak a halála után ismer meg az ember. Tolle könyvével ezt még életünkben elérhetjük.

   

  2. A világ csak belülrõl változhat meg mp3 CD

  MP3-as CD-lemezen, új hangfelvétellel, kiadtuk E. Tolle korábban Kísérõ címen árusított, szinkronizált elõadását.

   

  A CD-n emellett magyarul és angolul is hallható az egyórás interjú, ami a világhírû spirituális tanítóval Koppenhágában készült.


  IDÕTARTAM: 5,5 óra

   

  3. Megszólal a csend CD

  A CD-n Eckhart Tolle tanításainak a lényege, a Megszólal a csend című könyvének első fejezete található, Domján László hangján.

   

  A szünetekkel tarkított felolvasást zene kíséri, ami még mélyebbé teszi a meditatív élményt, amit Tolle szavai kínálnak.

   

  Eckhart Tolle sokak szerint a ma élő legnagyobb spirituális tanító. Pokoli érzelmi kínlódásai miatt 29 éves korában - a világhírű Cambridge-i Egyetem kutató tudósaként - már azon gondolkozott, hogy véget vet életének, mert nem bírta tovább a szenvedést, amikor hirtelen megvilágosodott.

   

  Azóta teljesen más szemüvegen keresztül látja a világot, s szinte tapinthatóan sugárzik belőle a lelki béke. Egyszerű, közérthető tanítása végtelenül tisztán szól, így érthető, hogy szavaival világszerte már eddig is milliók lelkét érintette meg.

   

  Jó hírt mond: van kiút a szenvedésből, s az könnyebb, mint gondolnánk. Bár nem tartozik egyik valláshoz vagy egyházhoz sem, tanítása - bizonyos szempontból - mégis a világvallások egyfajta újkori szintézise. 

  ..................................................................................................................

  Készült egy könyv is amely a világhírû, megvilágosodott szerzõ szavaiból hihetetlenül mély nyugalom árad. A sorok olvasása, furcsa módon, már önmagában is megváltozott tudatállapotba juttató hatású. Tartalmuk pedig hozzásegít az élet igazán mély megértéséhez.Bővebb infó itt!

Webáruház készítés