Hírlevél
Hírek
Legnézettebb Termékek
Termékajánló
Partnereink
Szűrés
Korosztály
Nemek
Árkategória
Szavazás
Fórum
Nincsenek témák!
Termék részletek


Kiút a korlátok közül - ogyan vált egy súlyos betegség életem mozgatórugójává?

Kiút a korlátok közül - ogyan vált egy súlyos betegség életem mozgatórugójává?
2 990 Ft

Oldal: 382

Kiszállítás: 3-5 munkanap

 • Különleges útra hívlak... Embert próbáló, csodálatos útra. Nem, nem a Te bőrödben - az enyémben. Vagy téged is dobál a Sors? Lehet, hogy másként, de valahol, a legmélyebb szinten, mégis hasonlóan...

  Életem legdrámaibb, legszemélyesebb pillanatait élheted át velem, hitelesítve a legsúlyosabb helyzetekben születő, fölemelő fölismeréseket... Közelembe kerül a halál - mely közös emberi sorsunk elkerülhetetlen állomása - elmélyült, megtisztító perspektívából... Kétségbeesésem, őszinte bánatom, megilletődöttségem és igaz örömöm tanúja lehetsz, velem sírhatsz, nevethetsz!

  Remek módszerek segítettek, és segítenek utamon. Hála az agykontrollnak, csodás meglepetések tarkították napjaim, és meglepő eredmények születtek! Megváltoztatták világnézetem, és fölébresztették tudományos kíváncsiságom a Tudat irányába... Eckhart Tolle tanítása, a belső test tudatosítása tágította rálátásom az életre (még tudományosan is!). A pillanatok élettelivé, hihetetlenül intenzívvé váltak. Velem együtt élheted át a tiszta tudatosság mély békéjét, lélegzetelállító csöndjét... A hoponoponó életművészete mélyíti el az Egység megélését...

  De: ember vagyok, és vissza-visszaesem... Könyvmestereim, a módszerek állandó alakítása, gazdagítása és egy idő után a magától mélyülő tudatosság ilyenkor is segít. S mivel a nehézségek formája végtelen, de szerkezete igen hasonló, így segíthetnek Neked is!

  A lényeges meglátások idővel egyre gazdagodó és gazdagító életfilozófiává álltak-állnak össze, melyre a megrendítő élethelyzetekben is (előbb-utóbb) rá merem bízni magam... Ez az életfilozófia - mint a könyvbeli idézetek, példák is mutatják - meglepően egybecseng mind a kereszténység tanításával, mind a keleti filozófiával. Sőt, a modern tudomány eredményeivel is, melyből egy új tudományos világkép körvonalazódik (hiteles hivatkozásokkal), bárki számára érthető, ismeretterjesztő előadásban!

  Művészien formába öntött, szellős, áttekinthető oldalak segítik a könnyű olvasást, gyönyörű borító szólít meg a szépség nyelvén - bátran ugorj neki, még akkor is, ha úgy érzed, kevés az időd vagy a türelmed az olvasásra!

  “Az életünk nem attól boldog, ha nincs gondunk, és sohasem szenvedünk, hanem attól, ha megtanulunk a gondokkal bánni, és kiemelkedni a szenvedésből a fájdalom felhajtóerejével. Jutalmul az elfogadás békéje, a kihívás izgalma vagy az élet játékos öröme vár..."

  Szeretettel kívánok felemelő, örömteli, inspirációkban gazdag olvasást:
  Molnár Éva Zsófia

Webáruház készítés